DARDENNNEN: een antwoord op je vragen

Op deze pagina vind je een antwoord op de meest voorkomende vragen over mijn nieuw fotoboek Dardennen. Zo weet je perfect wat je kan verwachten als je het boek vooraf bestelt via deze website. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ze gerust naar info@bartheirweg.com

Dardennen boek cover
De Lesse bij zonsopgang

Wat is een pre-order?

Met een pre-order ben je zeker dat jij het boek als eerste in de bus krijgt. Je bestelt je exemplaar nu via deze website en krijgt het half november geleverd. Zodra het boek beschikbaar is, krijg je een seintje in je mailbox. Alleen bij deze pre-order en alleen via deze website krijg je bij je bestelling een bijzondere bonus: een gratis fotoprint van een van de beelden uit het boek, die je meegestuurd krijgt met je boek.

Leuke extra: om je te bedanken voor je voorafbestelling krijg je een wedstrijdformulier meegestuurd met het boek, waarmee je kans maakt op een waardebon van 150 euro bij Bart Heirweg Landscape Photography.

KOOP NU HET BOEK

Beuk in de sneeuw

Is dit een Ardennengids?

Dit boek is geen gids. Het is een uitnodiging: om doelloos rond te dwalen, te ontdekken en te beschermen. Veel van de natuurplekjes in de Ardennen zijn erg kwetsbaar en moeten dus beschermd worden. Maar dat is net het voordeel aan de Ardennen: ze zijn zo weids, dat je achter elke hoek ongelooflijke natuurplekjes treft. Je vindt in dit boek dus geen exacte gps-locaties per foto, wel een duidelijke index met regio-indicaties. Laat je inspireren en maak zo je eigen mooiste wandelingen en foto’s.

KOOP NU HET BOEK

Abstracte herfstige beuk

Is het boek enkel geschikt voor fotografen?

Dardennen is een inspirerend fotoboek met persoonlijke teksten in het Nederlands en Frans voor iedereen die houdt van de overweldigende kracht van de natuur. Je ontdekt er de mooiste plekjes van ons land doorheen de vier seizoenen. Een salontafelboek om telkens opnieuw in te kijken en te lezen. Om cadeau te geven aan een echte Ardennenfan of om helemaal voor jezelf te houden.

KOOP NU HET BOEK

Calestienne vanuit de lucht

Wanneer werd dit boek gefotografeerd?

Ik werkte meer dan twee jaar aan dit boek en scout al een tiental jaren bijzondere plekjes in de regio. Mijn laatste beelden nam ik voor de grote watersnood in Wallonië. Ik hoop dan ook dat dit boek iedereen kan motiveren om de schoonheid van de regio te herontdekken, want het toerisme is er meer dan ooit nodig.

KOOP NU HET BOEK