Cadeaubon fotografie workshop

Het perfecte cadeau voor een fotograaf? Dat vind je hier. Met een geschenkbon voor een fotografie workshop, webinar, boek of print schenk je vrienden of familie een unieke cadeau. Een dag op pad met persoonlijke begeleiding of een fotografiereis met andere enthousiaste fotografen? Jij kiest op welk fotografisch avontuur de ontvanger gaat. Vandaag besteld, morgen in de bus.

Bart helpt fotograaf

Het was de eerste keer dat ik een workshop volgde bij Bart. Ik was zeer aangenaam verrast over de intensieve en individuele begeleiding tijdens de workshop. Bart is niet verlegen om al zijn kennis en ervaring door te geven aan de deelnemers. Zijn professionalisme, passie en enthousiasme werkt aanstekelijk, net zoals de fotografisch interessante plaatsen waar hij je naartoe brengt. Een workshop om nog lang van na te genieten. Een echte aanrader.

Koert Martens uit Gent
Workshop at the Côte d'Opale
Cadeaubon fotografie

Geschenkbon foto workshop

Een cadeaubon voor een specifieke workshop of een bon met een zelf te besteden bedrag? Alles kan. Bestellen doe je eenvoudig: vul onderstaand formulier in met je eigen gegevens en die van de ontvanger.

Ik steek de cadeaubon voor jou in een leuke enveloppe, gegraveerd met mijn logo. Na betaling wordt de cadeaubon meteen verzonden: zo zit die de volgende dag al in de bus. De cadeaubonnen blijven onbeperkt geldig. Je loopt dus geen risico dat de bon verloren gaat.

Vermeld de workshop of geef een waarde in voor de cadeaubon