Presentatie Lightroom

Tijdens deze uiteenzetting over Lightroom komen o.a. de volgende zaken aanbod: JPEG vs. RAW, importeren en fotobeheer, metadata en kernwoorden.

Beeldbewerking in Lightroom

Tijdens deze uiteenzetting over het gebruik van Adobe Lightroom komen o.a. de volgende zaken aanbod: JPEG vs. RAW, Lightroom instellingen, importeren en fotobeheer, metadata, kernwoorden, tagging en zoeken, ontwikkelen en exporteren, output genereren voor web, print of slideshow, folderstructuur en backup. Vervolgens kijken we welke meerwaarde Photoshop kan bieden.

Deze workshop leert je een handige workflow ontwikkelen, aangepast aan de noden van natuur- en landschapsfotografen. Al deze onderdelen worden geïllustreerd via een live demo van het programma in combinatie met een powerpoint presentatie. Op het einde van de uiteenzetting neem ik voldoende tijd om eventuele vragen van de aanwezigen te beantwoorden. Indien gewenst kan de presentatie afgesloten worden met een beeldenreeks.

Deze presentatie duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en indien gewenst kan ik zelf een beamer en projectiescherm meebrengen.